Affärsutveckling

Att ta ut riktningen mot er framgång bygger på att definiera var ni är och vart ni ska. Vi hjälper er oavsett vilket skede ni befinner er i.

Ni vill framåt, utvecklas och växa, självklart på ett hållbart sätt. Allt går fortare och fortare, människor lever i en global värld och konkurrensen ökar. När ni ritar kartan för de kommande åren, var ska ni börja? Vårt svar är: I kundens huvud.

Vi kommer från varumärkes- och kommunikationsvärlden och där är det självklart att det är kundernas perspektiv som ska styra. Det har vi tagit med oss till Speye när vi hjälper företag att vässa sin affärsplan.

Det handlar alltid om att skapa nytta för kunderna. Att producera och leverera produkter eller tjänster som står sig starka i konkurrensen och som effektiviserar, sparar, växlar upp, skapar lönsamhet eller ökad livskvalitet.

Kanske har ni full koll på er affär och vad som behöver göras. Eller så behöver ni hjälp att se på företaget och verksamheten utifrån och in och det är då Speye kommer in i bilden. Vi lyssnar, undersöker, tar helikopterperspektivet, samtalar och klämmer lite där det gör ont. Vi utmanar er och hjälper er att fastställa styrkor, svagheter, möjligheter och hot. Vi formulerar mission, vision, er affärsidé och skapar en stark affärsplan med aktiviteter som tar er till era mål.

Och – återigen – det är alltid utifrån era kunders och framtida kunders perspektiv. Ni finns till för dem och ni finns inte till utan dem.

Speye ingår i samma familj av företag som reklambyrån Zellout och produktionsbyrån Smatter.