Föreläsningar

Inspiration eller kunskap, den lilla gruppen eller det stora sammanhanget? Kanske hittar du en beprövad föreläsning nedan eller så syr vi ihop en unik bara för er.

Storytelling

Människor älskar berättelser. Det är så vi fungerar. Använd kunskapen från duktiga berättare för att skapa ett varumärke med ett starkt klister mellan er och era kunder.

Effektprinciperna

Bli bättre på att förstå vad kommunikationens kraft kan göra för dina affärer. Och hur du kan mäta att era investeringar får avsedd effekt.

Personligt varumärke

Det är inte så ytligt som det kanske låter. För att du ska må bra, eller kanske för att karriären ska få sig en knuff i rätt riktning, kan det vara bra att fundera över bilden av dig. Ditt personliga varumärke.

Personliga mötet

Vi är sociala varelser och de flesta mår bra i mötet med andra. Är du intresserad av den du möter och vet hur du själv uppfattas, då kan kommunikation uppnås. Och ljuv musik uppstår.

Varumärke

Ni har ett varumärke, oavsett ni vill det eller inte. Låt det inte driva vind för våg, ta makten över det och se till att det blir en av era största tillgångar.

Är du intresserad av en föreläsning, vill veta mer eller få referenser? Kontakta oss.

Speye ingår i samma familj av företag som reklambyrån Zellout och produktionsbyrån Smatter.